9. helmikuuta 2012

.talvilomamysli.







Aloitin aamulla talvilomani,
hip hip hurraa!

Palautin eilen kokopitkän
version gradusta ohjaajilleni,
ja ennen heidän kommenttejaan
en aijo tehdä mitään, paitsi..
..ulkoilla
..nukkua
..lukea
..syödä paremmin
..liikkua
..nähdä ihmisiä
..lukea blogeja
tai tehdä juuri sitä miltä tuntuu!

Ja tänään pitkän pakkaskävelyn jälkeen
ja ennen toista viisaudenhampaan poistoa
tein Eeva Kolun Kauhaa ja rakkautta -blogin
myslireseptiä mukaillen omaa talvimysliä.
Ja tämä on niitä keittiöhetkiä,
kun ei voi kuin ihmetellä,
miksen ole tehnyt mysliä aiemmin itse?!
Reseptihän oli hirmu simppeli,
ja tuoksuista päätellen tuon täytyy olla herkullista.


Talvilomamyslin resepti menee näin:
1) sekoita keskenään

1,5 dl pekaanipähkinöitä
1,5 dl kuorellisiamanteleita
1 dl cashew-pähkinöitä
2 dl kurpitsan&auringonkukansiemeniä
4 dl kaurahiutaleita
1,5 tl kanelia
1 tl kuiv. inkivääriä
oman maun mukaan kookoshiutaleita (pistin desin)
2 rkl öljyä
0,5 dl hunajaa

2) kaada pellille ja paahda noin 20 min, sekoittele välissä
3) pistä täysin jäähtynyt mysli lasipurkkiin




4) nauti aamulla luonnonjugurtin kera!

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ihan superhelppoa ja superhyvää.. tai ainakin toivon. Eilinen visurinpoisto ei menny ihan helpoimman kautta, joten no solid food for me ;) Aloin jo hekumoida, että vois tehä marjaisan ja ehkä raakasuklaisen version myös. Ja hei nolla E-aineita ja supervähän sokeria, luksustuote!

      Poista
    2. luksusta tosiaan :) Tähän vois jemmata kaapissa pölyttyvän karpalopussin, juu! ja kaakaonibsejä! :D

      Poista