19. lokakuuta 2011

.miehen suusta...palattuani rovaniemelle, alan kyllä taas hiihtämään,
pitää ostaa sellaiset uudet sukset joita ei tarvitse voidella!

..ja sitten en kyllä tiskaa mitään,
ko on se tiskikone..

..joka viikonloppu voi ajaa saunomaan mökille..

..uusi kylppärinmatto ja verhot. siihen se sisustuksen
uudistaminen saa jäähä.. parvekkeen ehtii tehdä kesälläkin..

..voidaanko muuttaa jo nyt?

2 kommenttia:

 1. Voi vitsit!! Toi pohja on täydellinen, ihan mieletön kämppä! Paljonko siinä on neliöitä? Ootte kyl lottovoittajii! Onks teil mihin suuntaan ikkunat? Koska pääsen kylään?? Vautsi! Onnee onnee onnee <3 Täydellistä!

  Oi ja sul on duuni mitä voit hakee!? Ihanaa! Se on hyvä alku! Oispa mullaki. Heinäkuusta asti oon treen paikkoi kytänny, mut ei oo ollu yhtään sellasta, jota vois ees harkita hakevansa :/ Kämppäasiat meilki alkaa oleen reilassa päin... mut palaan asiaan, kun se on varmempaa. Ei uskalla hehkuttaa, ennen ku onni on taskussa, ettei se tipu ;)

  Voi Antti Antti! On sillä haaveita, ei enää tiskausta! Miks se on miehille niin iso juttu! Meillä kans ;D Ja toi sisustamisen rajoittaminen! Heh! Ja meitähän ei rajoiteta, vai? ;)

  Onnea vielä uuteen kotiin! <3

  -rva P

  VastaaPoista
 2. Heips, Rouva P ;)

  Kiitos, ollaan kyllä onnekkaita! vielä kun pääsis uuden kodin itekin näkemään. Sisusteksesta puhumattakaan.. tosin kyllä mie iltasin mietin että mimmonenkohan matto kävis kylppäriin ja henkareita pitää ainakin hakea ja koreja jne. jne. ;)) Mutta muuttokuormakin taitaa lähteä täältä ilman mua.. No kaikki aikanaan. Voit mennä kylään vaikka heti marraskuun lopussa, mutta jos haluat nähä miutkin, niin palataan siihen myöh.. :)

  Työtä on haettu, oikein soitin sinne ja sitten pistit paperit. Selvinnee marraskuun lopussa tuokin asia. Kyllä tässä monenlaista viritystä on päällä.. En tahtois avoimia hakemuksia laittaa, ennenkuin tuo selviää. Ja näitä hommia riittää, voi jösses..

  Jään jännityksellä odottamaan teän asuntotilanteen selviämistä, piän peukkuja, hyvin siinä käy! Ihanaa viikonloppua! Huomenna mieki piän vapaapäivän ja puurran sitten taas vasta su seuraavan kerran. Kohta töihin.

  VastaaPoista