21. tammikuuta 2013

.blogitavarat.

tykkäilen kottaraisen visuaalisesti vaativa -blogista, viime päivinä
minua on huvittanut tämä: jotkut asiat eivät muutu niin totta, hauskaa!jos yhtään, yhtäään, lukee blogeja ylläolevat tuotteet ovat enemmän kuin tuttuja.
ihan mahtavaa, tästä puuttuu vain blogityynyt, tiättekö ne karkkivärein koristellut kolmiokuosit? no meän kotona ei näistä ylläkuvatuista ole esillä mitään muuta, kuin laatikoissa dymotetut tarrat. mutta jos voisin sijoittaa pennosiani ihan mihin vain tahtoisin.. kodistamme löytyisivät mm. blocklamppu, warhol ja kaakao -julisteet, washiteippejä, this month -kalenterin, ja liitutauluseinän. juu, ne aivan samat jutut..  niin massan mukana vietävissä olen. mutta tasapäistämissisustustani hillitsee kukapa muu kuin mieheke! halleluja!

ei innostu raidasta. ei blokista. ei teippihässäköistä. silmissä siristävistä blogimatoista. ei, ei, ei. ja se on toisaalta hyvä se. tämä jättää pienen pienen mahdollisuuden johonkin omaperäisempään tai vaihtoehtoisesti tylsempään ja hillitsee ehkä aavistuksen so last season -sisustamista. ja kun nuita ei ole itellä, niin saapi edelleen huokailla ja ihailla ja unelmoida muiden kotien kuvista, kaikkine blogikamoineen! ah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti